http://forum.indica-fans.net/

Esittäytymiset
http://forum.indica-fans.net/viewtopic.php?f=49&t=532
Page 1 of 1

Author:  Nico [ Sat 15. Dec 2012, 04:29 ]
Post subject:  Esittäytymiset

Tämä ketju on yleistä esittäytymistä varten: kuka olet, miten päädyit tänne jne. Kerro itsestäsi juuri sen verran kuin hyvältä tuntuu.


Aloitan itsestäni. Olen vanha naama entiseltä Indica-foorumilta: vuosia sitten kuljin nimimerkillä Shindig, viime vuosina etunimelläni Nico. Indicaa on tullut seurattua enemmän tai vähemmän innokkaasti vuodesta 2004. Vapaa-ajallani minut voi useimmiten bongata juoksulenkiltä, kuntosalilta tai Mass Effectin äärestä.

Author:  Epe [ Sun 6. Jan 2013, 22:07 ]
Post subject:  Re: Esittäytymiset

Oikea etunimeni on Eero, lempinimi Epe. Nimimerkillä Epe myös entisellä foorumilla. Jommallakummalla nimellä myös useammalla muulla foorumilla. Facebookista minua ei kannata etsiä.

Päivätyökseni myyn työvälineitä, sivutoimisesti ja myöskin harrastuksena korjailen yhtä ja toista. Vapaa-aikani kuluu mm. vanhan omakotitalon kunnostamiseen, pihatöihin, koneiden korjailuun, marsujen kanssa touhuamiseen (tällä hetkellä kotona 4 marsua) sekä keikoilla käymiseen. Indica ei toki ole ainoa bändi, jota seuraan. Indicaa olen seurannut vuodesta 2004 ja jatkuu edelleen.

Author:  HooPee [ Mon 7. Jan 2013, 14:52 ]
Post subject:  Re: Esittäytymiset

HooPee-nickiä taisin käyttää edelliselläkin Indica-forumilla joten luonnollisesti sama nick täälläkin käytössä. Indicaa on tullut aktiivisesti seurailtua vuodesta 2007 ja loppua ei näy. :)

Päivät kuluvat joutuisasti töiden ja opiskelun parissa, tosin opiskelua tältä erää jäljellä tämä kevät ja sitten on taas aikaa enemmän harrastuksille ym. Vapaa-aika, se vähäinen jota tällä hetkellä on menee pitkälti kavereiden ja musiikin parissa.

Page 1 of 1 All times are UTC
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/